Conveni amb el navegant i AT José Linares

L’embarcació lluirà la imatge corporativa del Col·legi durant la seva participació en la regata MINI TRANSAT 2021

 

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, i José Linares, navegant mallorquí i arquitecte tècnic, han signat avui un acord de col·laboració per a la promoció de l’esport a Mallorca i la incorporació de la imatge corporativa del Col·legi en l’embarcació amb la qual l’esportista competirà en la regata MINI TRANSAT 2021 (regata transatlàntica en solitari per a velers de la classe Mini, de 6.50 metres d’eslora).

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca oferirà una col·laboració econòmica de 1.000 € al nostre col·legiat i regatista per a la col·locació del logo col·legial en la seva embarcació i en els altres suports promocionals i de comunicació prevists per a la seva participació en la MINI TRANSAT 2021.

Aquest conveni forma part de les accions desenvolupades pel COAAT Mallorca per a la promoció de l’esport entre els col·legiats, com són la programació de tornejos o el suport a competicions intercol·legials.

La MINI TRANSAT s’inicia el pròxim 26 de setembre a la Bretanya francesa. Recorre 4.000 milles fins a arribar al seu destí a l’illa del Carib de Guadalupe, amb escala a Canàries. José Linares participa en representació del Club Nàutic Sa Ràpita.