Reconeixement de la UIB i la EPS al COAAT Mallorca

El Colegio colabora con la Escola Politècnica Superior en la organización de talleres y actividades para alumnos de secundaria a través del programa MEET EPS

 

El COAAT Mallorca ha estat una de les 24 entitats i empreses que ha rebut el reconeixement de la Universitat de les Illes Balears i l’Escola Politècnica Superior per la seva col·laboració en el programa MEET EPS. Aquest programa té com a objectiu fomentar la vocació per les matemàtiques, l’enginyeria, l’edificació i la tecnologia, i pal·liar la falta de professionals en aquests sectors. La distinció ha estat recollida pel president del Col·legi, Luis Alfonso de León.

MEET EPS duu a terme activitats en tots els centres de secundària de les illes que permeten acostar les matemàtiques, les enginyeries, l’edificació i la tecnologia als joves estudiants i donar a conèixer les oportunitats laborals en aquestes disciplines. Entre les activitats que es duen a terme en aquest programa s’inclouen tallers, concursos d’enginyeria en edificació, jornades de programació, de robòtica, experiments pràctics de ciència i tecnologia, projectes de detecció i estímul del talent matemàtic, olimpíades d’informàtica i matemàtiques, …

El programa MEET EPS s’ha presentat en un acte en el qual han participat el rector de la Universitat de les Illes BalearsJaume Carot, el director de l’EPSGabriel Cardona, la vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, Lorenza Carrasco, la directora de Port-UIBMargalida Payeras, i el director de la Fundació Universitat-Empresa dels Illes BalearsLuis Vegas.

Compartir

Més notícies