El COAAT Mallorca en la UIB

El president del Col·legi, Luis Alfonso de León, explica als estudiants del Grau en Edificació els avantatges de la precol·legiació i el que el COAAT Mallorca suposarà en la seva futura etapa professional

 

Gairebé una trentena d’estudiants del Grau en Edificació han participat avui en una taula rodona organitzada per la Escola Politècnica Superior sobre a paper del COAAT Mallorca per als futurs professionals de l’Arquitectura Tècnica.

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, ha explicat els avantatges de la precol·legiació per als estudiants i els serveis que el Col·legi els oferirà en la seva futura activitat com a arquitectes tècnics.

En la taula rodona, inclosa en les jornades SomEPS que es realitzen al campus de la UIB, també ha participat el el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Balears (COEIB), Mateu Oliver.

Les activitats SomEPS estan dirigides a tots els estudiants de la Escola Politècnica Superior de la UIB. Ofereixen formació en competències transversals i genèriques per a tots els alumnes i acosten el món empresarial i professional a la universitat. És una oportunitat extraordinària perquè els estudiants coneguin millor el seu futur àmbit professional, complementin la seva formació i descobreixin les noves tecnologies i mètodes que s’utilitzen en el seu sector.

Compartir

Més notícies