Reunió amb el batle de Calvià

El consistori va comunicar la imminent exposició pública del PGOU del municipi i el Col·legi va plantejar l’obligatorietat de col·legiació dels AT municipals i que sigui el Grau en Edificació la titulació requerida en futures convocatòries públiques de places d’arquitecte tècnic per a l’Ajuntament

 

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, s’ha reunit amb el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, qui li va anunciar que, en breu, sortirà a exposició pública el PGOU del municipi, que serà remès al Col·legi perquè pugui presentar al·legacions, si així ho considera.

El Col·legi va aprofitar la trobada per a recordar l’obligatorietat de col·legiació d’aquells treballadors municipals que fan tasques d’arquitecte tècnic en el seu exercici professional per al consistori. També es va reclamar que les futures convocatòries públiques de places per a AT es realitzin amb la sol·licitud del Grau en Edificació, atès que és el títol oficial per al desenvolupament de les nostres funcions.

A més, en la reunió, celebrada en el consistori calvianer i a la qual també van assistir el tinent de batle d’Urbanisme, Marc López, el director general d’Urbanisme, Juan Morey, el secretari del COAAT Mallorca, José Penadés, i el tresorer del COAAT Mallorca, Manuel Bennassar, es van intercanviar idees sobre la gestió dels fons europeus Next Generation per a la rehabilitació energètica d’edificis. També es va plantejar la possibilitat de col·laboració en l’obtenció de certificats d’idoneïtat tècnica per a agilitar els tràmits de concessió de llicències d’obra, encara que els representants municipals van xifrar en 3 o 4 mesos el termini actual amb què estan facilitant aquestes llicències.

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE