Reunió de la Mesa d’Urbanisme d’Andratx

 

L’Ajuntament estudia un conveni amb el COAAT Mallorca per a agilitar i reduir els terminis de concessió de llicències urbanístiques en el municipi

 

L’Ajuntament d’Andratx estudiarà un possible conveni amb el COAAT Mallorca per a agilitar la tramitació de llicències urbanístiques en el municipi. Així ho ha confirmat l’alcaldessa d’Andratx després de la celebració de la primera Taula de Treball d’Urbanisme convocada pel consistori. Segons Estefania Gonzalvo, “s’ha concretat analitzar el conveni amb el COAAT Mallorca per a veure de quina manera ens poden ajudar en la tramitació de les llicències municipals i com esmenar els diferents errors d’interpretació que es produeixen a l’hora de presentar projectes a l’ajuntament”.

A la primera Taula de Treball d’Urbanisme convocada per l’Ajuntament d’Andratx, reunida divendres passat, va assistir el president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, a més de representants del Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB), l’Associació Empresarial de Promotors Immobiliaris de Balears (PROINBA), l’Associació de Constructors de Balears, ABINY, Gestec Mallorca, el regidor d’Urbanisme, Ángel Hoyos, els tinents de batle, Llorenç SuauJaume Porsell, i les arquitectes municipals.

L’objectiu d’aquesta taula és, segons l’alcaldessa, “prendre el pols al departament d’Urbanisme, analitzant quins són els problemes i les possibles solucions per a reactivar-ho atès que, avui dia, està completament col·lapsat amb el retard de les concessions de les llicències, que volem tallar d’arrel i reduir dràsticament els terminis”.

En aquesta trobada es va acordar celebrar una taula d’aquestes característiques cada dos o tres mesos per a, amb la col·laboració públic-privada, acabar amb la problemàtica existent en el municipi amb les llicències urbanístiques.

 

Compartir

Més notícies