Llorenç Morey i Toni Fuxà guanyadors de la XI edició del Torneig de Pàdel

Tamas Sarkani i Diego de la Fuente han estat els campions en la categoria B d'aquesta trobada anual

La parella formada per Llorenç Morey Ferragut i Toni Fuxà han estat els campions del XI Torneig Social de Pàdel del COAAT Mallorca en la categoria A. Javier Oliver Vives i Toni Picó Crehuet obtingueren el segon premi.

En la categoria B van resultar guanyadores les parelles formades per Tamas Sarkani i Diego de la Fuente, que es feren amb el primer premi, i Jaume Ripoll Vidal i Juan Brull Mayol, que s’emportaren a casa el segon.

El Pàdel Club U36 va acollir dissabte passat aquest torneig de pàdel que, al llarg del matí, va enfrontar a les 19 parelles en competició, en trobades que s’han dividit en dos nivells (A i B).

El XI Torneig de Pàdel del COAAT Mallorca ha comptat amb el suport de les empreses Sika, Tayesba S.L, Tecproim S.L., Placo Saint-Gobain, BMI i Volterra, que, amb la seva esponsorització, han fet possible, un any més, aquesta trobada esportiva i social.

La recaptació obtinguda de les quotes d’inscripció al torneig s’han donat a la Fundació ASNIMO juntament amb una aportació econòmica per part del COAAT Mallorca. En total s’ha fet lliurament de 710 euros.

Compartir

Més notícies

Així va ser el sopar col·legial 2024

Construïm, Ladrillerías Mallorquinas, Nou Bau, Poraxa, Sika i Tecproim van participar enguany en l’organització de l’esdeveniment en el qual també van col·laborar LABARTEC i GEPRESE