Trobada amb el COAAT de Granada

El nostre col·legi i el de Granada participen en una jornada d'inclusió i diversitat amb karate i visita a la ciutat de l'Alhambra

Els col·legis d’aparelladors i arquitectes tècnics de Mallorca i Granada es van reunir aquest passat cap de setmana per a celebrar una jornada d’inclusió i diversitat. L’esdeveniment es va celebrar a la ciutat de Granada, on es va dur a terme una exhibició de karate amb joves amb síndrome de Down. Després, els participants van participar en un passeig guiat per la històrica ciutat de Granada, acompanyats per joves guies amb síndrome de Down.

“Portem col·laborant des de 2008 amb l’associació Granadown, fent passejos per la ciutat i ara són ells els que realitzen un free tour pel centre històric”, va afirmar Maria Paz García, presidenta del COAAT Granada. Aquesta experiència va permetre als assistents apreciar la riquesa cultural i arquitectònica de la ciutat des d’una innovadora perspectiva.

Segons el president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, “aquesta trobada no sols va ser una celebració de la inclusió, sinó també una oportunitat per a aprendre i créixer junts com a comunitat. Estem agraïts per la meravellosa hospitalitat brindada pels nostres col·legues de Granada i per la valentia i talent demostrats pels joves amb síndrome de Down”.Compartir

Més notícies