El COAAT Mallorca col·labora amb el programa humanitari ALEPOH

L’aportació del Col·legi permetrà la rehabilitació de 3 pisos a la ciutat siriana d’Alep

 

El COAAT Mallorca ha col·laborat amb ALEPOH, una iniciativa de l’ONG Rescate i el Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament. Aquest programa, que compta també amb la col·laboració essencial del sector espanyol de la construcció i el suport del CGATE, recapta fons per a la construcció d’Alep, una de les ciutats més colpejades per la guerra civil siriana.

El Col·legi ha adquirit un dels maons MADE IN SPAIN FOR ALEPO. Amb aquesta aportació l’ONG fabrica 714 maons per a Alep, que permeten rehabilitar 3 pisos a la ciutat siriana.

Amb la venda de 600 maons MADE IN SPAIN FOR ALEPO (300.000 euros d’inversió) es pot mantenir el funcionament de la Fàbrica d’Esperanza durant un any.

ONG Rescate és una organització espanyola sense ànim de lucre, declarada d’interès públic, dedicada des de 1960 a atendre persones refugiades, víctimes de conflictes, violència i desastres naturals als seus països d’origen i destinació, prestant especial atenció a les més vulnerables, dones i menors.

Amb el finançament del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament, l’organització espanyola ONG Rescate ha posat en marxa una petita fàbrica de maons fets a partir dels enderrocs d’una ciutat completament destruïda i en el procés de la qual participen homes i dones d’Alep.

Segons Nacions Unides, la guerra civil a Síria ha provocat la mort d’unes 400.000 persones. Més d’11 milions s’han desplaçat, fugint de la violència, dins del país (6,3 milions) o a l’estranger (5,2 milions). 13,6 milions de persones necessiten urgentment d’assistència humanitària a Síria.