Gairebé un centenar de col·legiats s’ha inscrit ja en OBRES AMB GARANTIA

Dilluns que ve s’iniciaran les sessions de formació i es formalitzaran les primeres altes en la plataforma

 

Gairebé un centenar de col·legiats del COAAT Mallorca s’ha inscrit ja en OBRES AMB GARANTIA. El termini per a fer-lo es va iniciar fa una setmana. Aquest nou portal online pretén acostar la figura del tècnic de capçalera a les llars, oferint a les persones la possibilitat de poder fer obres i reformes amb la garantia de professionalitat i de proximitat que només els arquitectes tècnics poden oferir.

Dilluns que ve s’iniciaran les sessions formatives perquè els col·legiats inscrits en la plataforma coneguin el seu funcionament i formalitzin la seva alta definitiva en OAG. Aquestes sessions es repetiran en dies posteriors de juliol fins a cobrir totes les inscripcions realitzades fins al moment. Per als qui s’inscriguin a partir d’ara s’habilitaran noves sessions formatives a partir del mes de setembre.

OBRES AMB GARANTIA és un projecte estratègic que el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona (COAATT) va posar en marxa, en 2015, amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de la ciutadania que vol fer obres i reformes executades amb garanties i intervencions professionals de qualitat. Alhora, promociona l’exercici dels col·legiats en l’entorn digital i lluita contra altres portals que ofereixen serveis aparentment similars i que impliquen intrusisme i deterioració de la qualitat. A finals de 2019 es va incorporar al portal el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Saragossa (COAATZ).

A Tarragona, gràcies a OAG s’ha multiplicat per cinc l’activitat de la tradicional borsa de treball i és cada vegada més significatiu el seu treball d’intermediació entre col·legiats i clients.

L’objectiu del COAAT Mallorca amb OBRES AMB GARANTIA és incrementar les possibilitats de treball en el nostre sector després de la crisi de la COVID-19 i adequar-nos de manera eficient a les noves demandes i hàbits de la societat en Internet.