Art contra la guerra d’Ucraïna en la façana

Les lones són reproduccions d'obres d'artistes de l'illa que reflecteixen la condemna al conflicte bèl·lic a Ucraïna

El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca ha penjat de la seva façana tres obres d’artistes de l’illa contra la guerra a Ucraïna. Són reproduccions d’obres originals d’Ángeles Cereceda, Jesús Camargo i Joan Brunet que han estat cedides pels seus autors al Col·legi i que tenen com a temàtica comuna la condemna enèrgica i profunda al conflicte bèl·lic que es viu a Ucraïna.

Després de més de sis mesos de combat, amb aquesta acció el COAAT Mallorca vol, a més de continuar mostrant la seva solidaritat amb el poble ucraïnès, reiterar el seu rebuig a la guerra i tornar a fer una crida a la diplomàcia i l’enteniment.

Els aparelladors i arquitectes tècnics, a través del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE), a l’inici de la guerra, ja van manifestar, a través d’una declaració institucional, la seva “condemna enèrgica a la invasió militar d’Ucraïna per part del Govern de Rússia, rebutjant qualsevol acció que atempti contra la salut, llibertat, dignitat, integritat i salvaguarda de la població”.

En el mateix text es reclamava “la fi de l’atac militar a Ucraïna i el cessament immediat de la violència en totes les seves manifestacions”.

Compartir

Més notícies