El COAAT Mallorca en la UIB

Els estudiants del Grau en Edificació coneixen els avantatges de la precol·legiació o la importància de les assegurances de responsabilitat civil

Gairebé una trentena d’estudiants del Grau en Edificació han participat avui en una taula rodona organitzada pel COAAT Mallorca en la UIB sobre qüestions relacionades amb la col·legiació i altres assumptes d’interès per als futurs professionals de l’Arquitectura Tècnica.

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfonso de León, ha explicat els avantatges de la precol·legiació per als estudiants i els serveis que el Col·legi els oferirà en la seva futura activitat com a arquitectes tècnics. A més, durant aquesta trobada, s’ha informat els alumnes sobre assegurances de responsabilitat civil i construcció, d’HNA com a substitut de la Seguretat Social o el RETA, de cursos de formació, dels fons europeus Next Generation i dels Premis Projecte Fi de Grau que organitza el COAAT Mallorca per als estudiants de la Escola Politècnica Superior de la UIB.

També se’ls va parlar de l’organització d’un espai de coworking que el Col·legi vol posar en marxa durant aquest període lectiu.

En la taula rodona també han participat per part del COAAT Mallorca la vicepresidenta, María Sicre, i el secretari tècnic, Mateo Moyá, que van estar acompanyats pel responsable territorial de la zona aquest d’HNA, Francisco José Pancorbo, l’assessor de GEPRESE, Bartolomé Mayol, i la responsable de l’activitat de distribució de GEPRESE, Joana Massot.

Compartir

Més notícies