Participació del CGATE en projectes europeus

La descarbonització del parc edificat, reptes de futur o la implementació de l'ERESEE 2020 són alguns dels assumptes en els quals ha participat el CGATE

El Consejo General de la Arquitectura Técnica de España desenvolupa una participació molt activa en diversos projectes europeus sobre diversos temes d’actualitat i interès per al sector de l’edificació a nivell internacional. Entre ells, la descarbonització del parc edificat, la col·laboració i coordinació d’agents del sector i financers per a aconseguir els reptes mediambientals o la cerca de les competències necessàries per als professionals del futur (digitalització, sostenibilitat…).

A continuació, es poden consultar diversos documents fruit d’aquesta participació del CGATE en projectes europeus amb informació d’interès sobre aquests assumptes:

  • · Projecte Europeu CONSTRUCTION BLUEPRINT: consorci europeu coordinat per la Fundació Laboral de la Construcció. S’han creat múltiples documents sobre les necessitats formatives del sector en competències verdes.

El CGATE també ha participat en el Grup de Treball d’Agents Externs per a la implementació de l’ERESEE 2020 (estratègia en el procés consultiu de la qual vam ser presents) i que, d’aquest grup, al costat de les conclusions d’altres tres (Interministerial, CCAA i Entitats Locals), tots convocats pel MITMA, s’ha publicat un interessant document titula Recomanacions dels grups de treball per a la implementació de l’ERESEE 2020.

Compartir

Més notícies