Recepció amb els Reis

El president del Col·legi assisteix a la recepció oferta a Marivent a les autoritats de les illes i representants de la societat balear

El president del COAAT Mallorca, Luis Alfons de León, va assistir ahir a la recepció de Ses Majestats els Reis, que estaven acompanyats per Sa Majestat la Reina donya Sofía, a les autoritats de les Illes Balears i a una representació de la societat balear. A la recepció, celebrada en el Palau de Marivent, amb motiu de l’estada  estival a l’illa de la Família Reial, van ser convidades més de 500 persones. També va assistir el president del COAAT Menorca i president en funcions del Consell Autonòmic Balear de l’Arquitectura Tècnica (CABAT), Miguel Ángel Sicilia.

A l’acte van acudir les primeres autoritats civils i militars de les illes, així com representants de l’àmbit universitari, empresarial, sindical, dels col·legis professionals i dels sectors turístic, esportiu i cultural, entre altres.

Compartir

Més notícies